Går dere i giftetanker er Løa stedet for bryllupsfesten. Eller kanskje dere planlegger fødselsdagsselskap, konfirmasjon, arrangement for bedriften hvor du jobber eller ønsker en annen feiring? 

Velkommen til Farsund Resort sin "Storstue"

Løa er det største selskaps- og kurslokalet vi har. Her er alt av teknisk utstyr på plass og vi rigger lokalet akkurat slik du ønsker. Løa består av flere rom, du har Høyloftet som er selve storsalen, Floren er som en slags peisstue, men med alt av teknisk utstyr og så er det Vinkjelleren. Middag og andre arrangementer kan arrangeres i alle disse lokalene.

Går dere i giftetanker er Løa stedet for bryllupsfesten. Eller kanskje dere planlegger fødselsdagsselskap, konfirmasjon, arrangement for bedriften hvor du jobber eller ønsker en annen feiring?  Ta kontakt med oss for nærmere informasjon og visning

Herr Larsen

Helt i sjøkanten har vi et selskapslokalet vi kaller Herr Larsen. Passer perfekt for grupper opptil 50-60 personer. Lokalet har alt av teknisk utstyr. Her kan du feire bryllup, bursdag eller hvilken som helst type sammenkomster.

Fru Larsen

Fru Larsen er et litt mindre festlokale. her passer det med en gruppe opp til 25 personer. Et veldig intimt, lyst og trivelig lokale.

Her passer det å ha konfirmasjoner og andre mindre selskaper. Ta kontakt for en visning

Restauranten

Restauranten vår ligger helt ved bryggekanten. Her arrangerer vi all slags festligheter. Om sommeren er det mulig å nyte maten i uterestauranten vår.

Vinkjelleren

Vinkjelleren ligger i Løa, på gamle Bjørnevåg Gård. Løa er bygget der hvor gårdens opprinnelig låve sto og vinkjelleren er plassert i den delen hvor låvens gamle ”møkkakjeller” var. 

I tillegg til at det tilbys vinsmaking, champagnesmaking og cognac smaking er det mulig å få servert et velsmakende måltid i vinkjelleren. Passer for mindre grupper, inntil 10 personer