Naturen i Farsund er helt fantastisk!! Her kan du oppleve toppturer, sandstrender, skjærgård og flotte skoger.. 

Eventyrstien

Farsund Resort her en egen natursti. Den er 1,8 km lang og 1 m bred. En flott sti vi er veldig stolt av og som blir mye brukt av alle gjestene våre. Vi har laget 10 postkasser med spørsmål, svarhefte fås i resepsjonen. Her er det mulig å ha en aktivitet som ikke tar så lang tid.

Stien går gjennom en nydelig eikeskog, langs sjøen og med flere flotte utsiktspunkter. Absolutt verdt turen:)

 

Lomtjønna og Utsikten

Denne turstien starter sammen med Eventyrstien, men har etterhvert et litt tøffere terreng. Fin sti, men til tider litt bratt. Men utsikten er verdt det:) Stien er godt merket. Turen går så videre inn til Lomtjønna. Det er geocacher (elektronisk skattejakt) her oppe så det er bare å lete. God tur!

Skjoldnesveden

En fantastisk topptur. Parker ved Lomsesanden. Turen kan enten tas som en rundtur eller en opp og ned tur. 

 

Bare nyt naturen og utsikten:)

Vil du vite mer? Se her

Lista strendene

Kilometerlange sandstrender med hvit og myk puddersand strekker seg langs kysten av Lista. Strendene er populære badestrender og turområder, og har et spesielt sanddynelandskap med en spesiell flora og fauna. Strendene på Lista er fantastisk å vandre langs både i godt og dårlig vær!

 

Finn ut mere her

Bøensbakken

Bøensbakken er en del av den gamle kjøreveien mellom Farsund og Sande i Herad, bygget i 1899-1904, stengt som kjørevei i 1965 og restaurert som turvei i 2004/05 med tilskudd fra Norsk Vegmuseum. Dette er Farsund Kommunes 1000-årssted. Veien følger den stupbratte fjellsiden på en fjellhylle og er noen steder sprengt inn i fjellet. En vakker steinsatt stikkremme og flere avløp i stein, sørger for at regnvann ledes bort fra veien.

Mere info her

Lister Regionen

Det er mange, mange flere flotte fotturer.

 

Sjekk linkene nedenfor for mer  info

 

Se feler turforslag i Farsund her 

Se flere turforslag i Lyngdal her