Farsund Resort

Søk

Velg språk

Du er her:

Fiske

Mangfold av fiskearter:  Torsk, lyr, sei, makrell, flyndre, ål, lange m.m.  Hvilken fisk som biter best på kroken avhenger av vind, vær og årstid. Farsund Resort ligger i naturskjønne omgivelser med idylliske fjorder, øyer, holmer og kun 15 - 20 minutter i båt ut til åpent hav. Det gir gode og varierte fiske- og rekreasjonsmuligheter. Det er nesten alltid mulig å ta en fisketur, i dårlig vær i fjorden og i godt vær ut mot åpent hav.

Farsund Resort sine fiskegjester får før de starter fiske, opplæring i bruk av båt, informasjon om fiskeplasser i området m.m. Fiskegjestene får også en egen ”fiskemanual” med nyttig informasjon utdelt ved ankomst.

Båtene som leies ut er Skager 660, 22 fot, 20 HK, diesel, ekkolodd og kartplotter (Trackfish 660), GPS, AIS og VHF. Redningsvester følger med. Det finnes sløyebod med sløye- og fryserom inklusive vaskemaskin, tørketrommel og tørkerom for våte klær på resorten.

Skulle du som gjest ved Farsund Resort ønske å være med på organisert havfisketur så kan resepsjonen til Farsund Resort foreta bestilling for deg.    

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Farsund Resort AS  

Bjørnevåg

Tlf: +47 38 39 29 30

N-4450 Farsund Epost: info@farsundresort.no
svanemerke